میکروپیگمنتیشن ابرو

بیشتر افراد دلشان می‌خواهد همیشه زیبا و آراسته باشند اما به دلیل کمبود وقت و حوصله ممکن است گاهی این اتفاق امکان پذیر نباشد. شاید به همین دلیل روش های موقت و دائم ایجاد شدند. از روش های دائم و نیمه دائم انجام آرایش برای ابرو، تاتو(tattoo)، میکروبلیدینگ (microblading) و میکروپیگمنتیشن ابرو (eyebrow micropigmentation) رایج شده اند. این روش ها علاوه بر کاربرد های آرایشی کاربرد های درمانی نیز دارند؛ مثل رفع نواقص پوست و مو، برطرف کردن جای زخم و دادن ظاهری پرپشت به موهای سر یا ابرو.


افراد ذیل می توانند متقاضی استفاده از میکروپیگمنتیشن ابرو باشند :

– افرادی که ابروهای کم پشت و پراکنده دارند.

– افرادی که از ابروان قرینه برخوردار نیستند.

– افرادی که ابروهای کوتاه دارند و مطابق سلیقه شان دوست دارند ابروانشان کشیده تر باشد.

– افرادی که دوست دارند تغییراتی در مدل ابروانشان ایجاد کنند.


در اینجا به مقایسه میکروپیگمنتیشن و تاتو میپردازیم که روند اصلی هر دو فرایند به یک صورت است؛ انتقال رنگ به لایه های مختلف پوست.


تفاوت میکروپیگمنتیشن ابرو و تاتو ابرو

با نگاهی کلی اینطور به نظر میرسد که هردو روش مشابه هستند، اما در واقع عملکرد آنها متفاوت از هم است. دستگاهی که در میکروپیگمنتیشن ابرو استفاده می شود دارای یک سوزن میکرو است؛ که ظرافت سوزن باعث می شود که انجام آن ماهرانه و دقیق تر صورت گیرد. ضربه های سوزن در لایه های میانی پوست (ارتفاع حدودا 0.8 تا 0.15 میلیمتر) به صورت نقطه نقطه وارد می شود. اما در تاتو ابرو که دسته ای از سوزن های به هم متصل شده کار انتقال رنگ را انجام می دهند، این ضربه ها به صورت پیوسته به لایه های زیرین پوست (ارتفاع حدودا 1میلیمتری) وارد می شود.

با توجه به نفوذ سوزن و رنگ به عمق کمتر در میکروپیگمنتیشن ابرو نسبت به تاتو، احتمال حساسیت داشتن و عفونت کردن به حداقل می رسد. نتیجه میکروپیگمنتیشن ابرو چیزی بین یک تا دو سال ماندگاری دارد که بسته نوع پوست افراد، مراقبت از آن و سبک زندگی متفاوت است. اما تاتو ابرو دائمی است و هیچ روشی برای پاک کردن کامل و صد درصدی آن وجود ندارد.

از مزایای میکروپیگمنتیشن ابرو می توان به سازگار بودن با هرنوع پوستی اشاره کرد، همچنین می توان روی ابروهای تاتو شده نیز میکروپیگمنتیشن انجام داد. البته مهمترین تفاوت این دو روش در طبیعی بودن و ایمن بودن میکروپیگمنتیشن است. در این روش رنگ های استفاده شده ثابت و کاملا سازگار با بدن است و به هیچ عنوان پخش نمی شود. حال آنکه در رنگ هایی که در تاتو ابرو استفاده می شود مقداری کربن وجود دارد که باعث می شود بعد از مدتی اکسید شود و تغییر رنگ بدهد.

استفاده از رنگ های ارگانیک، خواص درمانی و عمق کم نفوذ در پوست باعث شده تا میکروپیگمنتیشن ابرو روشی بسیار مناسب و کاملا علمی و بهداشتی برای داشتن ظاهری دلخواه محسوب شود. در صفحه گالری وب سایت می توانید برخی از نمونه های میکروپیگمنتیشن ابرو انجام شده در مرکز تخصصی اسکالپ و میکروپیگمنتیشن مریم آیرملو را مشاهده نمایید.


فرم مشاوره آنلاین اسکالپ



اگر اطلاعات یا دیدگاهی در مورد مطالب این صفحه دارید،لطفا با ما و کاربران دیگر به اشتراک بگذارید